Latest Watches

Patek Philippen täydellinen osto-opas • Gear Patrol

Patek Philippen täydellinen osto-opas • Gear Patrol

Kuten Rolex, myös Patek Philippe on itsenäinen tuotemerkki, ja siksi tämä korostunut sveitsiläinen kelloseppä on rakentanut esoteerisen polun horologisen paksuuden läpi luodakseen sen, mitä monet väittävät olevan maailman parhaimmat kellot. "Paras" ei tietenkään tarkoita täydellistä. Hajanaisella (ja syvästi ironisella) ylellisyyden vastaisella etiikalla aseistetut naysayerit pyrkivät tyypillisesti korkeisiin hintoihin, ja heillä on sitten vain vähän sanottavaa, koska Patek Phillipe -kello – vaikka et pidä asiasta tai siitä, mitä luulet sen olevan – on kiistatta mahtava pala ihmisen kekseliäisyydestä.

Vuonna 1839 perustettu Patek Philippe on sittemmin kehittänyt laajan kokoelman, joka sisältää tällä hetkellä yli 160 kelloa ja yli 40 talon sisäistä liikettä. Tarjoamme tilata Patek Philippe -luettelosta tyhjentävän luettelon kaikista tarjolla olevista. Se on tyylikäs kuvakirja, joka ansaitsee paikan kaikille vakavien kellotuulettimien hyllyille. Niille, jotka haluavat navigoida tässä tiheässä kokoelmassa viemämättä läpi monimutkaista markkinointihistoriaa, olemme koonneet seuraavan poistetun oppaan saadaksesi sinut tutustumaan Patek Philippeen lyhyessä järjestyksessä.

Hankaamme ensin päämme suurten kauppojen ympärille. luokkia Patek Philippe -kokoelmassa.

Nautilus: 1970-luvun kuvake, joka auttoi Patek Philippeä pääsemään urheilukellomarkkinoille vuonna 1976.

Aquanaut: tuotiin markkinoille vuonna 1997 edullisena vaihtoehtona Nautilukselle, nämä kellot ovat äskettäin

Calatrava: Patek Philippen Bauhaus-inspiroidut pyöreät mekkokellot, julkaistiin ensimmäisen kerran 1920-luvun lopulla. Nämä tyypillisesti yksinkertaiset ja tyylikkäät, vain ajan ja päivämäärän kanssa, nämä tyhjät kankaat päällystetään myös timanteilla.

Komplikaatiot: Yleensä kaksi tai kolme komplikaatioa (mekaaniset laitteet, jotka tekevät jotain muuta kuin ilmoittavat ajan), nämä kellot vaihtelevat puhtaista ja yksinkertaiset valinnat syvästi koristeellisiin.

Suuret komplikaatiot: Horologian sisällä suurella komplikaatiolla on useita komplikaatioita yhden kellon sisällä. Ei ole kovaa linjaa, mutta useimmat ihmiset ovat yhtä mieltä siitä, että kolme komplikaatiota tai enemmän (lukuun ottamatta päivämäärämekanismia) on suuri komplikaatio.

Golden Ellipse: Alun perin vuonna 1968 julkaistut, nämä todella ainutlaatuiset pitkänomaiset ultraohut kellot ovat jälleen saatavilla päivitetyssä muodossa. suurempi koko. Yksi tyylikkäimmistä vain aikakelloista, joka koskaan luotu.

Kaksikymmentä ~ 4: 36 mm ja pienempi, pyöreä tai neliö, mekaaninen tai kvartsi, nämä ovat naisten mekkokelloja.

Contents

Shopping for Guide

Nautilus Collection [19659013] Jotkut sanovat, että Patek Philippe pelasi kiinni Audemars Piagetin uraauurtavasta kuninkaallisesta tammasta, kun se palkkasi tunnustetun suunnittelijan Gerald Gentan 1970-luvulla, mutta tuloksena oleva kello, Nautilus, jatkoi itselleen diskokauden klassikkoa. Nykyään kysyntä on niin suuri, että joudut heiluttamaan tietä pitkälle odotuslistaan ​​saadaksesi sellaisen.

5711 Nautilus

Monet pitävät tätä täydellisenä luksusurheilukellona 40 mm: n etäisyydellä. Todellinen sopimus on teräs, ja se on harvinaisempaa kuin kultaversio. Teräksen odotuslistat ovat vuosien mittaisia, ja sinun on todennäköisesti oltava jo säännöllinen asiakas jälleenmyyjässä edes päästäksesi näihin luetteloihin. Tämä on Patek-riffejä eniten, joten näytämme sinulle lisää 40mm Nautilus-malleja.
Tapahalkaisija: 40mm
Komplikaatiot: päivämäärä
MSRP: ~ 30 620 dollaria +

5719 Aika ja Päivämäärä

Tämä kello on tutkimus, jolla voidaan muuttaa yksinkertainen ja tyylikäs kello naurettavan ylenmääräiseksi, kun Wizardilla oli smaragdeja enemmän timantteja. Parit hienosti yksityisillä suihkukoneilla, suurilla jahdilla ja mahdollisesti satunnaisella jalokivirauhallisella tiaralla?
Tapauksen halkaisija: 40mm
Komplikaatiot: päivämäärä
MSRP: Hinta pyydettäessä

5712 Nautilus Moonphase Power Reserve

.

Lisää kuuvaiheen ja osoittimen päivämäärä yhteen subdialiin, siirrä sekunnit toiseen subdialiin ja sisällytä tehoreservin mittari, ja sinulla on 5712.
Tapahalkaisija: 40,5 mm
Komplikaatiot: Kuukausi, päivämäärä, voimanreservin mittari
MSRP: ~ 41 050 dollaria +

5724 Nautilus-kuun vaihe varavoimamittarilla

Jos yllä mainittu 5712 ei ole sinulle tarpeeksi tyylikäs, niin voit valita tämän timanttikiristetyn model ilmoittaaksesi maailmalle, että et useless riisu. Tarkka jäljennös 5712: stä ei kuitenkaan ole – se on 0,5 mm pienempi.
Tapahalkaisija: 40 mm.
Komplikaatiot: Kuukausi, päivämäärä, virrankulutusvaramittari
MSRP: ~ $ 198,450 +

5726 Nautilus. Vuotuinen kalenteri moonphasen kanssa

Jos 5712 ei ole riittävän symmetrinen sinulle, katso 5726. Kun se on keskeisellä paikalla sijaitsevan kuufaasin / juoksevien sekuntien subdiaalien ja päivämäärien aukkojen kanssa, tämä kello on tasapainotettu.
Tapaushalkaisija: 40,5 mm
Komplikaatiot: Kuun vaihe, päivä-päivä-kuukausi (vuosikalenteri)
MSRP: ~ 45 930 dollaria +

Nautilus 5980 kronografia

aluksi silmäyksellä, et ehkä näe kronografitoimintoa tässä ainutlaatuisessa asettelussa. Sekuntia seurataan päälakaisukädellä, kun taas 60 minuuttia ja 12 tuntia seurataan älykkäällä kaksirekisterillä olevalla alialustalla.
Tapahalkaisija: 40,5 mm
Komplikaatiot: Chronograph, päivämäärä
MSRP: ~ $ 64 640 + [19659016] 5990 Dual Time

Saatavana vain teräksestä, 5990 on todellinen maailmanmatkailija, jolla on hyppäävä paikallinen tuntipiste ja Patekin ainutlaatuiset AM / PM-indikaattorit sekä paikalliselle että kotona ajalle. Odotuslista on tarpeeksi pitkä, jotta voit säästää 55 000 dollaria, joka tarvitset siirrettäväksi sitä varten.
Tapaushalkaisija: 40,5 mm
Komplikaatiot: Kaksoisaika, päivämäärä, kaksoiskestävyyden / PM-indikaattorit
MSRP: ~ 55 340 dollaria +

5740 ikuinen kalenteri kuufaasilla

Yksi Patek Philippen ylistämin pidetyimmistä liikkeistä, ikuinen kalenteri tulee 40 mm: n valkokultatapauksessa. Ironista kyllä, näitä ei ole aivan yhtä vaikea saada verrattuna teräsmalleihin, joissa on vähemmän kalliita komplikaatioita.
Tapaushalkaisija: 40mm
Komplikaatiot: Perpetual Calendar, moon vaihe
MSRP: ~ 123,380 $ +

7118 Sarja Nautilus

Keskikokoisesta pieneen luksusurheilukello, joka on tarpeeksi ajaton ollaksesi ainoa kellosi.
Kuten suurempi sisarus edellä, 7118-koneet ovat vaikea saada terästä, etenkin rannekoru. Kädessä, ne ovat hyvin valmistettuja, käytännössä hehkuvia laadusta. Monet naiset valitsevat 7118.
Asiakkeen halkaisija: 35,2 mm.
Komplikaatiot: Päivämäärä
MSRP: ~ 35 000 dollaria +

5710 Aika ja päivämäärä

Naisille tämä 32 mm: n kauneus on kvartsimoottoria ja asetettu 46 timantilla.
Kotelon halkaisija: 32 mm
Komplikaatiot: Päivämäärä
MSRP: ~ 32 660 dollaria +

Aquanaut-kokoelma

vuonna 1997 avattu, Aquanaut oli Patekin yritys. tarjota edullisempi urheilukello. Se on kuitenkin uskomattoman viileä, vedenvalmis kello, jolla on urheilullisempi reuna kuin Nautiluksella, mikä johtuu suurelta osin lihavoiduista numeroista ja sen ikonisista vuosisadan puolivälissä olevista kaiverruksista (kunnes ne tasoittavat sitä timanteilla, ts.). [19659014] 5167 Aquanaut, aika ja päivämäärä

Tämä on kaikkein riisuttu Patek Philippe -urheilukello, ja niille, jotka ajattelevat, että sillä ei ole tarpeeksi tekemistä, suosittelemme, että saat yhden ranteeseen ja katso jos se ei muuta mieltäsi. Kehys on hieno, 16-puolinen, harjatulla ja kiillotetulla kotelolla, joka kimaltelee teräksessä ja kullassa.
Kotelon halkaisija: 40 mm
Komplikaatiot: Päivämäärä
MSRP: ~ 19 730 dollaria +

5164 Aquanaut Travel Aika

Patek Phillipen älykäs kaksoisaikakomplikaatio päivämäärän kanssa komeassa subdialissa ja kaksois-AM / PM-indikaattoreilla vie Aquanautin ympäri maailmaa ilman kiinnitystä. Se on 0,8 mm suurempi kuin sen yksinkertaisempi serkku yllä.
Tapauksen halkaisija: 40,8 mm
Komplikaatiot: Kaksoisaika, hyppy tunnekäsi, kaksi AM / PM-indikaattoria
MSRP: ~ 35 380 dollaria +

5869 Aquanaut Chronograph [19659013]

Tämä kello on loistava suorituskyky kronografiakomplikaatiolle, näkymättömällä 60 minuutin totalisaattorilla perinteisesti sijoitetun yhden alialustan kohdalla. Oranssit kädet ovat erityisen urheilullisia, etenkin Patek Philippessä, kun taas suurempi 42,2 mm: n kotelo kuluu kuin moderni urheilukello.
Kotelon halkaisija: 42,2 mm
Komplikaatiot: Päivämäärä, kronografia
MSRP: ~ 45 360 dollaria +

5067/68/72/62 Women Aquanauts

Kvartsi, pieni ja suunniteltu perinteisesti naisellinen ulkonäkö, nämä pienemmät Aquanauts juoksevat kvartsilla. Niillä on myös ero sillä, että ne ovat timanteista huolimatta edullisimpia Patek Philippe -kelloja, ja ne alkavat hinnasta 16 900 dollaria.

Calatrava-kokoelma

Suuren masennuksen aikana Patek julkaisi Calatravan Bauhaus-innoittamana ratkaisuna. Amerikan ja Euroopan pankkitilien tyhjentäminen (hyvin harvat ihmiset ostivat silloin monimutkaisia ​​rannekelloja). Kuten monet vaikeuksien ratkaisut, Calatrava mursi muotin ja asetti Patek Philippen eteenpäin nykyaikaisesti ajattelevana yrityksenä. Nykyään nämä tyylikkäät kellot uhmaavat, että ikäryhmät näyttävät nykyisiltä kuin koskaan.

5227 Calatrava

Yksinkertaiset soittimen viivat täydentävät kauniisti perinteistä tapausta muodostaen sen, mitä monet pitävät mekkokellon.
Kotelon läpimitta: 39mm
Komplikaatiot: Päivämäärä
MSRP: 33 450 dollaria

5297 Calatrava

timanttipäällysteisellä kehyksellä ja timanttiosoittimilla, tämä mustavalkoinen kauneus soittaa koko huoneesi tuxillesi sanomalla: "Tule, syömme kaviaaria, vakoile fasisteja ja rakastu kaksoisagenttiin." Tai jotain.
Tapahalkaisija: 38mm
Komplikaatiot: Päivämäärä
MSRP: 40 600 dollaria

5196 Calatrava

Minimalistisella subdialilla juoksevien sekuntien kädestä ja sen virkistävästä päivämääräikkunan puutteesta johtuen, 5196: n kuvake edustaa Calatrava-linjan alla olevaa koristamatonta Bauhaus-esteettiä. 37 mm: n kotelo kohoaa takaisin ja aikakauteen, kun kellot olivat yleensä pienempiä, mutta 5196: lla on massiivinen ranne.
Kotelon halkaisija: 37 mm.
Komplikaatiot: Ei tietoja.
MSRP: 20 870 $

5196P Platinum Calatrava [19659013]

seuraten vähemmän-enemmän-eettoa, 5196P on täysin badass-kello, joka on yhtä hienovarainen ja hienostunut. Platinum on raskas, ja tämä 37 mm: n kauneus tuntuu vankalta ja huomattavalta ranteelta. Puku ja solmio? Tietysti. Farkut ja musta tee? Helvetti kyllä.
Kotelon halkaisija: 37 mm
Komplikaatiot: Ei sovelleta
MSRP: 37 990 dollaria

6006 Calatrava

Yksi Patek Philippen silmiinpistävimmistä ja karkeimmista kelloista. luettelo, 6006 tuo aivan uuden idean Calatrava-ihanteeseen. Tämä kello lainaa yksityiskohtia sekä 1900-luvun urheilu- että sotilaskelloista, mutta onnistuu näyttämään kumpikaan. 6006 on täysin itsessään.
Kotelon halkaisija: 39 mm
Komplikaatiot: Osoittimen päivämäärä
MSRP: 31 410 dollaria

5088 Platinum Calatrava

Et tule näkemään monia. näistä paikallisessa vahtikohdassa, ja koska he ovat molemmat harvinaisia ​​ja melko kalliita. Käsin kaiverrettu musta emalivalinta varastae näyttelyn jopa tunti- ja minuutti käsistä, jotka ovat soittamalla soittajan käsikirjoituksen koristeluun.
Tapaushalkaisija: 38mm
Komplikaatiot: Ei tietoja
MSRP: 94 120 dollaria

Komplikaatiot

Patek Philippe tarjoaa tällä linjalla 41 yksilöllistä mallia, joissa on usein kaksi tai useampia komplikaatioita (tai ei-ajankäyttöisiä laitteita). Ohjaamme sinut heidän komplikaatiosivulleen tutkimaan niitä kaikkia, mutta olemme valinneet klassikot ja erot, jotka varmasti herättävät ruokahaluasi näille käsintehtyille kauneudelle.

5146 vuosikalenteri, kuun vaihe

Klassinen, tunnistettavissa välittömästi 1900-luvun malliksi ja toteutettu tarkkuudella ja armossa, 5146 on Patek Philippe -rotuinen.
Tapahalkaisija: 39mm
Komplikaatiot: Vuotuinen kalenteri, kuuvaihe
MSRP: ~ 41 390 dollaria +

5396 vuosikalenteri, kuun vaihe

Tyylikäs asettelu, tämä kello hiippaa 24 tunnin käden subdialiinsa, kun taas kolme erillistä aukkoa näyttää päivämäärän, päivämäärän ja kuukausi.
Tapaushalkaisija: 38,5 mm
Komplikaatiot: Kuun vaihe, vuosikalenteri, 24 tunnin käsi
MSRP: ~ 49 780 dollaria +

5205 vuosikalenteri ja kuun vaihe

[19659002] Aukkojensa ollessa levitettynä säätimen yläosaan, 5205: llä on goottilaisen katedraalin loisto, kun taas subdialin 24 tunnin käsiin työnnetty kuufaasi lukee kuin pakanallinen kuvake kuun ajan hienompiin voimiin.
Tapauksen halkaisija: 40 mm (5205), 42 mm (5905)
Komplikaatiot: AS vuosikalenteri, kuu vaihe, 24 tunnin käsi
MSPR: ~ 49 780 dollaria +

5905 vuosikalenteri kronografilla

että tämä kello hallitsee peruutuskronografia ja vuotuinen kalenteritoiminto yhdellä kellolla on testamentti kuinka tehokas muotoilu voi edistää eleganssia eturintamassa. Lisää nämä goottilaiset aukot ylhäältä ja saat ehkä kaikkien aikojen symmetrisimmän monimutkaisen kellon.
Tapahalkaisija: 42mm
Komplikaatiot: Kronografi, vuosikalenteri, kuun vaihe
MSRP: ~ 81,310 dollaria +

5524 Calatravan lentäjän matka-aika

Kun tämä kello debytoi muutama vuosi sitten, ne myytiin pian loppuun maailmanlaajuisesti. Onnellinen onnistumisestaan, Patek Philippe on ajanut tätä mallia siitä lähtien.
Kotelon halkaisija: 42 mm (katso versio 7234 37,5 mm: n versiosta)
Komplikaatiot: Kaksoisaika, päivämäärä, kaksinkertaiset AM / PM-indikaattorit
MSRP: 49 560 dollaria

5230 maailmanajastin

Tämä kello on ollut välttämätön Patek Philippe -tarjous liike-elämän ihmisille ympäri maailmaa, ja sen tyylikkäästi kaiverrettu soittokello ilmoittaa omistajan maailmanläheisyydestä levittämättä hienostuneisuutta.
Tapauksen halkaisija: 38,5 mm
Komplikaatiot: Maailman ajastin (kaksoisaikatoiminto maailman kaupunkien kanssa), päivämäärä, AM / PM-merkintä
MSRP: 48 540 dollaria

5231 maailman ajastin

Jos maailman kaupungit eivät riitä sinulle, katso itse maailmaa. Atlantikeskeisellä käsinmaalatulla emalikartallaan tämä kello ilmoittaa itsensä transatlanttisella korostuksella, joka saattaa kuulostaa Cary Grantilta kuin vaivaa, joka vaivaa kovaa kaunista damea lentokoneessa.
Tapahalkaisija: 38,5
Komplikaatiot: Maailmanajastin ( kaksoisaikatoiminto maailman kaupunkien kanssa), päivämäärä, AM / PM-merkintä
MSRP: 73 710 dollaria

suuret komplikaatiot

34 mallilla Grand Komplikaatiot ovat kuinka Patek Philippe näyttää. Sisältää pienet toistimet (simuloivat mekaaniset laitteet), turbillit (pyörivät poistumistiet), uskomattomat taivaankartat ja paljon muuta, nämä kellot ovat haute horlogerie -henkilöitymiä. Jos haluat nähdä koko nykyisen Grand Komplikaatioiden rivin, käy tällä sivulla tai tutustu alla oleviin valintoihimme klassikoita ja erottelutapoja varten.

5327 ikuinen kalenteri

ikuinen kalenteri ottaa mekaanisesti huomioon karkausvuosia, ja – jos haava on kunnolla – pysyy tarkkana vuosikymmenien ajan. 5327: n kiireiset subdiaalit muistuttavat pinnan alla olevasta monimutkaisuudesta.
Tapahalkaisija: 39mm
Komplikaatiot: Jatkuva kalenteri, kuun vaihe, kaksoisaika, karkausvuosi
MSRP: 88 450 dollaria

. 5320 ikuinen kalenteri

Patek Philippe näyttää täysin erilaisen lähestymistavan vuosikalenteriin nähden paljastaen vähemmän 5320: n valitsimella. Symmetria on kuningas, ja pergamentinvärinen emalivalinta tippuu klassisella vetovoimalla. Näyttää uskomattomalta vapaa-ajan kulumisella, samoin kuin käsin ommeltuilla kengillä ja mittatilaustyönä sopivilla pukuilla.
Kotelon halkaisija: 40mm
Komplikaatiot: jatkuva kalenteri, kuun vaihe, karkausvuoden ilmaisin, AM / PM-indikaattori
MSRP: 85 510 dollaria

5159 jatkuva kalenteri taaksepäin päivämäärällä

Retrograde päivämääräkäsi seuraa kuukauden päiviä sen loppuun ja palauttaa sitten itsensä takaisin arvoon 1, kun kuukausi on ohi. 5159: n malli on monimutkainen ja hienostunut (roomalaiset numerot, hienot etsaukset, vanhan koulun kannet ja sipulin kruunu). Se kiinnittää jokaisen silmän, joka on sen eliitin kimalteleman alueella.
Tapauksen halkaisija: 38 mm
Komplikaatiot: Kuun vaihe, vuosikalenteri, taaksepäin päivätty käsi
MSRP: 96 170 dollaria

5160 / 500G jatkuva kalenteri kanssa taaksepäin päivämäärä

Pohjimmiltaan 5159, jossa on uskomattoman monimutkainen tapaus kaiverrettu, 5160 on nähty liikkuvan jonkun ranteessa ollakseen täysin arvostettu. Se on yllättävän maanläheinen henkilökohtaisesti, ja ottaen huomioon siniset aksenttinsa, näyttää uskomatolta farkut ja urheilutakki. 5160 asettaa ikivanhan kysymyksen siitä, voiko kello olla taiteen lepoa; vastaus on tietenkin painokkaasti myöntävä.
Tapaushalkaisija: 38mm
Komplikaatiot: Kuun vaihe, vuosikalenteri, taaksepäin päivämääräkäsi
MSRP: 176 910 dollaria

5270 (ja 5271) Chronograph Perpetual Calendar [196459013]. ]

Panekaamme viimeistely ja kauneus syrjään ja ihmettelemme tämän kellon mekaanista monimutkaisuutta: täysi kolmen rekisterin kronografi, kuun vaihe, vuosikalenteri ja kaikki muut pienimuotoisessa mekkokellossa, joka onnistuu näyttämään täydellisesti tasapainoiselta ja siisti. Tapa, jolla Patek Philippe on pudonnut subdiaalit juuri päiväntasaajan alapuolelle tilaa varten numeroille 10 ja 2, on eräänlainen salainen kastike, joka antaa valitsimelle useless vähän tarvittavaa hengitystilaa.
Tapaushalkaisija: 41 mm
Komplikaatiot: Kronografia, kuun vaihe, vuosikalenteri, AM.PM-indikaattori, karkausvuoden indikaattori
MSRP: 192 780 dollaria +

5372 Halkaistu toinen monopusher-kronografin jatkuva kalenterikuukausi

Se on suu täynnä. , kuten sen pitäisi olla yhdelle maailman monimutkaisimmista kelloista. Kaikilla käynnissä olevilla sekuntikelloilla (jatkuva ja kierrosajastin, joka tunnetaan jaetun sekunnin kronografina), jotka kaikki toimivat kahdesta erillisestä työntäjästä, se häiritsee mieltä huomata, että tämä kello seuraa myös kuun vuosia ja liikkeitä. Tämä kello seuraa kirjaimellisesti koko maan sidotun ajan spektriä huomattavan pienessä 38,3 mm: n kotelossaan.
Kotelon halkaisija: 38,three mm.
Komplikaatiot: Jaa toinen kronografia monopusher-toimilaitteelle, ikuinen kalenteri, AM.PM-indikaattori, karkausvuosi. laskuri, kuuvaihe
MSRP: Hinta pyydettäessä

5078 ja 5178 minuutin toistin

Tämä kello ei näytä monimutkaiselta, mutta minuuttitoistin on yksi monimutkaisimmista tunnetuista mekaanisista laitteista ihmiskunnalle. Kun painat kellon vasemmalla puolella olevaa painiketta, vapautat mekanismin tuottamaan kelloja, jotka laskevat tunteja ja minuutteja. Patekin soittoäänet ovat erityisen äänekäs ja miellyttävä, mikä tekee niistä suosikki eliittijoukosta.
Tapauksen halkaisija: 38mm (5078) 40mm (5178)
Komplikaatiot: Minuutintoistin
MSRP: Hinta pyydettäessä

6300G

Pidetään päämme tämän mekaanisen ihmeen ympärillä. Ensinnäkin, tämä on käännettävä kello, jonka näennäisesti loputtomat mekanismit näytetään kahdella kauniilla valitsimella. Näitä komplikaatioita ovat: lakkoilmaerottimen osoitin, toinen aikavyöhyke AM / PM-indikaattorilla, päivä, päivämäärä (molemmissa valitsimissa), kuukausi, karkausvuosijakson aukko, nelinumeroinen vuoden näyttö ja 24 tunnin ja minuutin subdial . Kaiken kaiken hallitseminen yhdestä kruunusta vaatii kruunun sijainnin osoituksen (R, A, H), joka asettaa kellon kolmeen erilliseen asetustilaan.
Kotelon halkaisija: 47 mm
Komplikaatiot: Katso yllä oleva kuvaus
Hinta : Hinta pyynnöstä

Golden Ellipse -kokoelma

Kun nämä kellot ilmestyivät vuonna 1968, markkinoilla ei oikeastaan ​​ollut mitään sellaista. Äärimmäisen ohut, usein pariksi tippuvien kultarannekkeiden kanssa, jotka muistuttavat Antoni Gaudin katedraalia ja kykenevät elämään tämän aikakauden Armanin ja YSL: n kanssa, Golden Ellipse ei poistunut vain Patek Phillipin estetiikasta, vaan koko horologian näkökulmasta. Äskettäin uusittu suurempana kokoisena Gold Ellipse on otettu lämpimästi tervetulleeksi takaisin takaisin Patek-mallistoon.

5738 Golden Ellipse

yksi malli, kaksi väriväylää.
Kotelon halkaisija: 39.5mm
Komplikaatiot: N / A
MSRP: 31 980 dollaria

Twenty-4 Assortment

jo vuonna 1998, Patek Philippe esitteli tämän sarjan pienempiä, enimmäkseen koruja valmistettuja kelloja. Erityisesti 1990-luvun lopun suuremmassa, paremmassa asemassa, nämä olivat todella suunnattuja naisille, ja ovat edelleenkin niitä nykyään. Suurin on pyöreä 7300-malli, jonka leveys on 36 mm.

Gondolo-kokoelma

Myös naisille suunnatut pienemmät kellot sisältävät valikoiman tyylikkäitä ja perinteisesti naisellisia muotoja, jotka usein on upotettu timanteilla. Nämä art-deco -kellot antavat Patek Philippen uppoutua historiaansa tarjoten 1900-luvun alkupuolella tyylikkyyttä digitaaliaikakaudella. Aikajuttelu toistaa vihollisen koruihin koko tämän kokoonpanon ajan. Ehdottomasti ei sitä mitä hänellä on kuntosalilla. Koot ja hinnat vaihtelevat.

Huomaa: Tuotteiden ostaminen linkkien kautta voi ansaita meille osan myynnistä, joka tukee toimituksemme tehtävää. Lisätietoja täältä.